Menu fr

Missie & visie

Missie

Wij helpen mensen en bedrijven op een duurzame manier te groeien.

Visie

In een wereld die steeds groter en anoniemer wordt, kiezen wij van Actief voor anders. Voor dichtbij, persoonlijk en verbonden. Want in die grote wereld is er niemand die jou of jouw bedrijf zo goed begrijpt als zij die echt dichtbij je staan.

Daarom zijn wij er. Wij zijn Actief: een rekruteringspartner die voeling heeft met jouw leefwereld. Vakmensen die begrijpen wat voor jou belangrijk is. Dankzij ons uitgebreid lokaal netwerk staan we dichtbij jou en dankzij onze digitale oplossingen heb je ons altijd op zak. Zo verbinden wij wat samen hoort: de ideale persoon en de ideale job. Wij gaan altijd voor een duurzame connectie, met respect voor alle partijen.

Wij geloven dat we als organisatie ons steentje moeten bijdragen aan een betere wereld door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij willen mensen en bedrijven op een duurzame manier helpen groeien.

Wij zijn er voor sterke regionale bedrijven die zoeken naar een juiste collega. En voor kandidaten die het verschil willen maken voor die bedrijven. Voor bedrijven en kandidaten die in hun zoektocht nood hebben aan een persoonlijke aanpak, bijgestaan door mensen. Want wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie.

Wij zijn er. Actief.

Contact