Menu fr

Welkom bij Actief Interim

Actief Interim is een ervaren HR-partner voor interim, construct en dienstencheques. Actief zette haar eerste stappen op de Belgische uitzendmarkt in 1988 en groeide inmiddels uit tot een internationaal sterke uitzendgroep, ook actief in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Met meer dan 70 kantoren in België is het ons doel om dichtbij onze kandidaten en klanten aanwezig te zijn. Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan nooit voor minder dan topkwaliteit in onze service.

 

Vind snel je nieuwe job

Online georiënteerd uitzendbureau

Zoek vacatures 

Jij weet als geen ander hoe jouw ideale job eruit ziet. Waar wil je werken? Fulltime of parttime? In productie, administratie, schoonmaak of iets anders? Voer je voorkeuren in, vind de beste jobs bij jou in de buurt en solliciteer direct.

Actief Interim App

Schrijf je in

Weinig tijd om zelf te zoeken? Of vind je op dit moment geen ideale vacature? Door je in te schrijven, ben je vindbaar voor ons. Je gegevens komen terecht in onze database, zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar vacatures die bij jou passen.

Vacature alert

Elke week de nieuwste vacatures in je mailbox? Met dit vacature alert ontvang je de jobs die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je moet dus niet langer zelf zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste jobaanbiedingen.

Actief Interim

Kiezen voor Actief Interim, is kiezen voor een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf. Wij denken en handelen pro-actief en zetten alles op alles voor het vinden van de juiste medewerker. Niet louter als leverancier van cv’s maar als een volwaardige business partner.

Actief Select

Actief zorgt niet enkel voor tijdelijke werkkrachten, maar zoekt ook graag mee naar vaste medewerkers voor uw bedrijf. Wij gaan voluit voor de beste match: vaste medewerkers die niet alleen hun job uitstekend doen, maar ook nog eens perfect passen binnen uw onderneming en bedrijfscultuur.

Actief Dienstencheques

Komt u ook wel eens handen tekort? Via Actief Dienstencheques geniet u van voordelige, kwalitatieve hulp in het huishouden. Zo heeft u weer meer tijd voor wat echt telt. Zin in meer quality time?

Actief Studenten

Als jobstudent of werkstudent doe je al ervaring op die je later, als je afgestudeerd bent, goed van pas zal komen. Werkgevers vinden kandidaten met ervaring nu eenmaal interessant

Actief Construct

U bent op zoek naar bouwvakkers? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Dan wilt u uiteraard de juiste persoon op de juiste plaats, de vrouw of man die voor een meerwaarde zorgt binnen uw bedrijf. Dat is precies waar Actief Construct voor zorgt.

Actief Payroll

Uw werknemers op onze payroll? Ook dat is mogelijk! Heeft u zelf een potentiële werknemer gevonden, maar bent u nog niet zeker? Of wilt u iemand aanwerven, maar had u nog geen tijd om alle administratie in orde te brengen?

Nieuws & Social

donderdag 29 oktober 2020

Wij vinden uw gezondheid belangrijk. Lees hier richtlijnen ter preventie van het corona-virus.

Wij vinden uw gezondheid belangrijk. Lees hier richtlijnen ter preventie van het corona-virus.

donderdag 29 oktober 2020

Update coronamaatregelen voor huishoudhulpen en particulieren die gebruik maken van Actief Dienstencheques

Update coronamaatregelen voor huishoudhulpen en particulieren die gebruik maken van Actief Dienstencheques

woensdag 21 oktober 2020

Jobdag bouw Actief Oostkamp 5/11

Jobdag bouw Actief Oostkamp 5/11