Menu fr

Waarom Actief Interim

Actief Interim vertrouwt op 4 belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn onze leidraad voor al onze samenwerkingen, zowel met kandidaten die een nieuwe job zoeken, als met klanten die deze jobs aanbieden.

1. Autonome en ervaren medewerkers

De medewerkers in onze kantoren fungeren als zelfstandige ondernemers, ondersteund door centrale krijtlijnen. Zij bepalen zelf hoe doelstellingen behaald worden. Door hun ondernemerschap te stimuleren, blijven ze hun proactieve en creatieve ingesteldheid behouden. Onze werking is dus decentraal, waardoor de lijnen zeer kort zijn en we sneller en efficiënter kunnen werken. Uiteraard mogen onze HR Consultants en Branch Managers ook rekenen op de nodige ondersteuning van de collega's op onze hoofdzetel. Dankzij Actief Academy blijven onze mensen continu bijscholen en zijn zij dus altijd op de hoogte van de laatste wetgeving en marktsituatie. 

2. Dienstverlening op maat

Elke persoon, elke klant, elke bedrijfscultuur is anders. Daarom werken wij altijd op maat en denken wij proactief mee. Actief Interim staat voor een persoonlijke aanpak. Hoe beter wij de persoon achter het cv of de cultuur van een bedrijf kennen, hoe beter wij toekomstige medewerkers met een bedrijf kunnen matchen.

3. Local for local

Onze kantoren zijn verspreid over heel België, waardoor we een mooi nationaal netwerk hebben uitgebouwd. Al onze kantoren zijn sterk lokaal verankerd. Onze mensen staan dicht bij hun klanten en kandidaten, waardoor er een grote mate van betrokkenheid ontstaat.

4. Mens staat centraal

Bij Actief Interim staat de mens centraal. Zowel in onze relatie met kandidaten, als met klanten. Wij nemen graag de tijd om alle wensen te leren kennen door een persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we een realistische analyse maken van de behoeften die er zijn en hier gerichte oplossingen voor zoeken.

Interesse? Contacteer ons.