Menu fr

Actief Select

Actief zorgt niet enkel voor tijdelijke werkkrachten, maar zoekt ook graag mee naar vaste medewerkers voor uw bedrijf. Wij gaan voluit voor de beste match: vaste medewerkers die niet alleen hun job uitstekend doen, maar ook nog eens perfect passen binnen uw onderneming en bedrijfscultuur. Wij leggen de lat hoog voor onszelf. Wij werken zonder exclusiviteit en volgens het principe ‘no cure, no pay’: u betaalt enkel wanneer een door ons geselecteerde kandidaat ook effectief bij u start. 

 

Interesse? Contacteer ons.

Onze werkwijze

 1. Via een kennismakingsgesprek leren wij uw onderneming en bedrijfscultuur kennen. We maken een analyse van de functie en de toekomstige werkomgeving van de kandidaat. Hoe beter wij u en uw onderneming kennen, hoe beter we kandidaten met uw bedrijf kunnen matchen.
 2. Samen met u stellen wij een functieprofiel op van de medewerker die u zoekt.
 3. Wij gaan op zoek naar mogelijke kandidaten in onze eigen uitgebreide nationale database en externe databases. Daarnaast doen we aan e-recruitment en kunnen we wervingsacties op poten zetten om kandidaten te rekruteren. 
 4. Aan de hand van diepte-interviews, testen en referentiechecks, selecteren wij voor u de beste kandidaten. Wij houden altijd het principe ‘kennen, kunnen, willen en passen’ in het achterhoofd, want uiteraard zoeken we de kandidaat met de juiste competenties, maar hij/zij moet ook bewust kiezen voor de job en passen binnen uw bedrijfscultuur.
 5. Wij bieden advies i.v.m. alle wettelijke administratieve procedures. 
 6. Op regelmatige tijdstippen evalueren wij de samenwerking tussen uw nieuwe medewerker en uw bedrijf. Kwalitatieve nazorg is deel van onze service.

Uw voordelen

 • Onze HR Consultants zijn deskundige medewerkers met kennis van zaken. Volledig op de hoogte van de laatste ontwikkeling en wetgeving in hun vakgebied dankzij continue opleidingen. Zo zorgen zij altijd voor efficiënte oplossingen en een selectie op maat.
 • Actief beschikt over een uitgebreid kantorennetwerk en is daardoor zeer lokaal verankerd
 • Tijdens de zoektocht naar uw perfecte medewerker maakt Actief Select gebruik van meerdere rekruteringskanalen. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.
 • Kiezen voor Actief Select, is kiezen voor maatwerk. Wij zijn flexibel, denken proactief en zetten alles op alles om u en uw nieuwe medewerker professioneel en persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen.
 • Actief bestaat sinds 1988 en heeft dus meer dan 30 jaar ervaring in rekrutering, ook van vaste medewerkers.

Interesse? Contacteer ons.