Menu fr

Onze diensten

Wat kan Actief voor u als werkgever betekenen?

Wij zoeken graag mee naar uw ideale medewerker. Dat doen we altijd op een persoonlijke manier en op maat van uw wensen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in zoeken naar nieuwe medewerkers, als in alle administratieve afhandeling en wettelijke bepalingen. Wij zoeken niet enkel iemand die geschikt is voor de job, maar die ook past binnen uw bedrijfscultuur. U kunt bij ons terecht voor tijdelijke medewerkers, maar ook voor vaste collega's. Zowel bedienden, als arbeiders, als bouwvakkers. 

Actief voor werkgevers

Wat kan Actief voor jou als student betekenen?

Gaan werken als student is mooi om wat extra zakgeld te hebben, maar ook om aan je cv toe te voegen. Wij helpen je heel graag aan een leuke studentenjob waarin je alvast wat ervaring kunt opdoen. Je hoeft zelf niks uit te pluizen over wat wettelijk wel of niet kan, wij helpen jou op weg en staan altijd voor je klaar. 

Actief voor studenten

Wat kan Actief voor jou betekenen binnen dienstencheques?

Er werken al heel wat ervaren huishoudhulpen bij Actief Dienstencheques. Ben jij op zoek naar iemand die jouw huishouden mee op orde houdt? Of ga je graag via ons aan de slag als huishoudhulp? Dan staat Actief Dienstencheques graag voor je klaar.

Actief Dienstencheques