Menu fr

Beheer jouw flexi-jobbers met Actief

Monday 15 January 2024

Klaar om actief aan de slag te gaan met flexi-jobbers? Wij helpen je graag op weg! Werk zelfstandig met onze gratis digitale tool, of krijg persoonlijke ondersteuning van een van onze HR Consultants.

Werk flexibel met flexi-jobbers

Wil je nog flexibeler en kostenefficiënter werken? Dan vormen flexi-jobbers de ideale oplossing. Ze bieden heel wat voordelen op financieel, organisatorisch, maar ook administratief vlak. Ontdek hier alle voordelen!

Maak gebruik van onze gratis digitale tool

Om de planning en administratie van jouw flexi-jobbers zorgeloos te regelen, ontwikkelden we in ons online Actief-portaal een digitale tool waar je ook gemakkelijk zelf mee aan de slag kan.

Geen tijd om achter je laptop te zitten? Ook op smartphone en tablet is de tool perfect te gebruiken, en dat 24/7! Zo ben je niet afhankelijk van onze kantooruren.

Een overzichtje van de functionaliteiten:

  • Offertes digitaal bekijken en ondertekenen
  • Weekoverzichten bekijken
  • Planningen beheren
  • Contracten opmaken, aanpassen en verlengen
  • Facturen raadplegen
  • Rapporten exporteren
  • ...

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Ondersteuning op maat

Wil je het beheer van jouw flexi’s volledig zelf in handen nemen? Of verkies je dat wij op zoek gaan naar talent, maar jij de contracten en planningen zelf beheert? Of wil je dat wij alles regelen van a tot z? Je kiest het helemaal zelf. Wij passen onze werking én tarieven aan jouw voorkeuren aan.

Contacteer ons

Spring gerust eens binnen in een Actief-kantoor in jouw buurt

Heb je vragen over onze tool? Of wil je graag de mogelijkheden voor jouw onderneming bespreken ? Met maar liefst 90 Actief-kantoren over heel België, zijn we altijd dichtbij. Kom gerust eens langs. Jouw vaste contactpersoon staat altijd klaar om je verder te helpen. Zowel persoonlijk, als digitaal.

Vind een kantoor in jouw buurt

Maak een afspraak

Klaar om flexi-jobbers in te zetten? Wij alvast wel! Laat even je gegevens achter, dan contacteert je dichtstbijzijnde Actief-kantoor je snel. Zo bekijken we samen hoe we jou kunnen ondersteunen.

Laat je gegevens achter