Menu fr

Actief rekruteert voor Pepsico

Thursday 8 February 2024

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Cheetos, Doritos, Duyvis, Lay's, Pepsi, Quaker,... is PepsiCo één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld. Alleen al in België werken 1 000 superkraks samen om heel Europa te voorzien van lekkers.

Waarom is het leuk om bij Pepsico te werken?

1. Werken voor sterke merken

Vertel jij binnenkort aan al je vrienden dat je meewerkt aan de productie van Lay's, Doritos, Bugles en Cheetos chips? Werken bij PepsiCo, dat is werken aan sterke merken. Ons kom je echt overal tegen.

2. Groei gegarandeerd

Dankzij een intensief leer- en trainingsprogramma op de werkvloer word je een échte krak in je vak. Tijdens je opstart krijg je een uitgebreid stappenplan én een buddy op de werkvloer. Je weet heel duidelijk op welke termijn je kan doorgroeien en welke vaardigheden en werkattitude je daarvoor moet verwerven.

3. Elke dag genieten van een chipje

Nog een reden om bij Pepsico te komen werken, is misschien wel de leukste. In welk ander bedrijf kan je elke dag genieten van een chipje?

Aan de slag bij Pepsico?

Heb jij zin om ook mee te werken aan de productie van Lay's, Bugles, Doritos en Cheetos chips? Voor de vestiging in Veurne zoeken we nieuwe kraks met een passie voor chips.

Solliciteer hier of contacteer ons