Menu fr

Wij vinden uw gezondheid belangrijk. Lees hier richtlijnen ter preventie van het corona-virus.

Friday 19 November 2021

Afgelopen week werd er door de overheid beslist om de maatregelen ter preventie van het coronavirus opnieuw te verstrengen. Via deze pagina houden wij jou graag op de hoogte van de op dit moment geldende maatregelen en wat dit concreet inhoudt voor jou en het contact met jouw Actief-kantoor. Deze pagina wordt steeds geüpdatet met nieuwe info.


Volg altijd onderstaande richtlijnen ter preventie van het Coronavirus:

  1. Was frequent je handen met water en zeep. Gebruik indien mogelijk een handontsmettingsmiddel.
  2. Als je koorts en/of luchtwegenklachten hebt, bel dan naar je huisarts, ga nergens langs, maar blijf thuis. Je huisarts zal je verdere raad geven. Verwittig ook je Actief-kantoor via telefoon, mail, WhatsApp of Skype. 
  3. Respecteer de Social Distance van 1,5 m.
  4. Draag je mondmasker als je langskomt op kantoor, en maak liefst op voorhand een afspraak. 

Onze Actief-medewerkers blijven voor jou beschikbaar

Onze Actief-medewerkers blijven voor jou beschikbaar en respecteren de maatregelen van de overheid. Je kunt ons tijdens de normale openingsuren altijd bereiken via telefoon, mail, WhatsApp, Skype, Facebook, LinkedIn en Instagram. Langskomen op kantoor kan ook, draag dan je mondmasker en maak liefst op voorhand een afspraak. 

Om bepaalde documenten in orde te brengen, kan je ons ook gewoon mailen. Om bv. werkkledij af te halen, kan je ook een afspraak maken, dan zetten wij alles wat je nodig hebt dichtbij de deur voor jou klaar, zodat er ook hier geen onnodig fysiek contact plaatsvindt.

Indien het bedrijf waarin je als uitzendkracht werkzaam bent zelf maatregelen treft, gelden die ook voor jou. Het welzijnsbeleid voor vast personeel is namelijk ook van toepassing voor jou. Mocht er in het bedrijf waar jij werkt een besmetting zijn vastgesteld, volg je hun richtlijnen. Je vindt alle info over het corona-virus terug op de officiële website www.info-coronavirus.be.

Mocht je nog vragen hebben, staan wij graag voor jou klaar.

Contacteer ons