Menu fr

Wij vinden uw gezondheid belangrijk. Lees hier richtlijnen ter preventie van het corona-virus.

donderdag 9 juli 2020

Update 9 juli 2020

Aangezien wij veel belang hechten aan het welzijn op het werk, houden wij jou graag op de hoogte van de maatregelen ter preventie van het Coronavirus. Deze pagina wordt indien nodig geüpdatet met nieuwe info.

Volg altijd onderstaande richtlijnen ter preventie van het Coronavirus:

  1. Was frequent je handen met water en zeep. Gebruik indien mogelijk een handontsmettingsmiddel.
  2. Wanneer je hoest of niest, bedek dan je mond en neus met de elleboog of met een papieren zakdoekje. Gooi het zakdoekje onmiddellijk weg en was je handen.
  3. Vermijd elk dicht contact (<1,5 meter) met andere personen dan je huisgenoten. Schud geen handen en geef geen knuffel of kus.
  4. Vermijd het aanraken van je gezicht, ogen, mond en neus.
  5. Als je koorts en/of luchtwegenklachten hebt, bel dan naar je huisarts, ga nergens langs, maar blijf thuis. Je huisarts zal je verdere raad geven. Verwittig ook je Actief-kantoor via telefoon, mail, WhatsApp of Skype. 
  6. Draag een mondmasker tijdens je bezoek aan een van onze Actief-kantoren.

Onze Actief-medewerkers blijven voor jou beschikbaar

Onze Actief-medewerkers blijven voor jou beschikbaar, weliswaar op een aangepaste manier, om de maatregelen van onze overheden te respecteren. Je kunt ons tijdens de normale openingsuren altijd bereiken via telefoon, mail, WhatsApp, Skype, Facebook, LinkedIn en Instagram. Langskomen op kantoor kan ook, met of zonder afspraak. Draag wel je mondmasker en respecteer de social distancing-maatregel. Om bepaalde documenten in orde te brengen, kan je ons gewoon mailen. Om bv. werkkledij af te halen, kan je een afspraak maken als je dat wilt, dan zetten wij alles wat je nodig hebt dichtbij de deur voor jou klaar, zodat er ook hier geen onnodig fysiek contact plaatsvindt.

Indien het bedrijf waarin je als uitzendkracht werkzaam bent zelf maatregelen treft, gelden die ook voor jou. Het welzijnsbeleid voor vast personeel is namelijk ook van toepassing voor jou. Mocht er in het bedrijf waar jij werkt een besmetting zijn vastgesteld, volg je hun richtlijnen. Je vindt alle info over het corona-virus terug op de officiële website www.info-coronavirus.be.

Mocht je nog vragen hebben, staan wij graag voor jou klaar.

Contacteer ons