Menu fr

Uitwisseling personeel voor essentiële sectoren

vrijdag 10 april 2020

Met Pasen voor de deur, willen wij je alvast een fijn Paasweekend toewensen. We hopen dat je er samen met je gezin van kunt genieten. In de essentiële sectoren gaat het werk natuurlijk gewoon verder en is er voor de meesten geen sprake van een verlengd weekend. Wij proberen daarin zoveel mogelijk te ondersteunen en stellen zelfs in deze moeilijke tijd nog steeds zo’n 1200 mensen (FTE) aan het werk in essentiële sectoren. 

Om de economie te helpen, bieden we ook onze ondersteuning aan bij de uitwisseling van personeel tussen verschillende bedrijven.

Als je als werkgever op dit moment werknemers in tijdelijke werkloosheid hebt moeten plaatsen, kunnen wij hen tijdelijk aan de slag laten gaan in de essentiële sectoren, om later het werk weer bij jou te hervatten. Wij hebben alle knowhow, contacten en kennis in huis om dat op een interessante manier aan te pakken. Zo kunnen wij als ondernemers onder mekaar samen de economie weer heropbouwen. Laat het ons dus zeker weten als je interesse hebt om hieraan mee te bouwen. 

Fijn Paasweekend, en een goede gezondheid!

Contacteer ons