Menu fr

Actief: koploper in de professionele ontwikkeling van flexi-jobs

Monday 11 December 2023

Vandaag vieren we ons succes als pionier op het gebied van flexi-jobs, actief in het professioneel beheer van deze bloeiende sector. Met onze toewijding om bedrijven flexibele oplossingen te bieden, hebben we onze invloed vergroot. Niet alleen in de horecasector, maar ook in andere sectoren zoals voeding, sport, transport en evenementen.

In 2023 hebben we succesvol onze diensten gediversifieerd, waarmee we een solide basis hebben gelegd voor onze expansie in 2024. Actief heeft zijn ervaring in de horecasector benut om nieuwe horizonten te veroveren en zich nu te positioneren in opkomende sectoren zoals evenementen en voeding.

Onze visie voor 2024 is ambitieus: het aantal plaatsingen van flexi-jobbers verdrievoudigen en onze leidende positie in de markt verstevigen.

Vele voordelen van flexi-jobs, zowel voor werknemers als voor werkgevers

Door werknemers de mogelijkheid te geven hun taken te variëren en te genieten van een brutoloon dat overeenkomt met het nettoloon, worden onze flexi-jobbers waardevolle troeven voor onze klanten. Met een gegarandeerd minimumloon onderscheiden ze zich door hun motivatie, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Daarnaast biedt het gebruik van flexi-jobbers bedrijven de kans om te profiteren van gunstige belastingvoordelen, wat hun motivatie om deze flexibele oplossing in hun structuur te integreren, versterkt.

flexi-jobs

Digitale innovaties voor autonoom beheer

Bij Actief begrijpen we dat het beheer van flexi-jobbers net zo soepel moet verlopen als hun werk. Daarom bieden we innovatieve digitale oplossingen die bedrijven in staat stellen om hun flexi-jobbers eenvoudig en efficiënt autonoom te beheren. Onze digitale tools bieden een gebruiksvriendelijke interface voor het bijhouden van werkuren, het beheren van contracten en nog veel meer. En dat alles tegen tarieven die vrijwel gelijk zijn aan die van traditionele sociale secretariaten.

Kortom, bij Actief geloven we sterk in de toekomst van flexibel werken door middel van flexi-jobs. We zijn trots op onze rol als pioniers in deze ontwikkeling en kijken ernaar uit om samen te werken met opkomende industrieën, en zo de toekomst van werk verder vorm te geven.

Geïnteresseerd in de toekomst van flexi-jobs? Doe nu mee

Als u geïntrigeerd bent door onze visie op de toekomst van flexibel werken, mis dan niet de kans om deel te nemen aan onze online conferenties of contacteer één van onze +90 kantoren. Actief nodigt je uit om te ontdekken hoe flexi-jobs jouw aanpak van rekrutering en werk kan veranderen.


Artikel voor Le Vif, Fokus Personal Finance. 
Ontdek het artikel op pagina 17.

 Stella Zumbo & Arielle Smaniotto
Business Development Managers