Menu fr

Actief Groep breidt uit naar Oostenrijk!

vrijdag 10 augustus 2018

Actief Groep zet haar internationale expansie verder kracht bij en zal binnen enkele weken een overname in Oostenrijk bekendmaken. Actief heeft een akkoord bereikt om Jobmade in Oostenrijk  over te nemen. Jobmade werd opgericht in 2009, heeft een netwerk van 8 kantoren. Met 40 interne medewerkers realiseert Jobmade een omzet van meer dan 30 miljoen Euro en bekleedt hiermee de 16de plaats op de Oostenrijkse uitzendmarkt.

Jobmade is actief in een breed spectrum van sectoren met een  klantenportefeuille bestaande ​​uit gerenommeerde KMO bedrijven met wie langdurige relaties bestaan. Samen met het management willen we ook in Oostenrijk doorgroeien tot een top 10 positie in de markt, door het kantorennetwerk verder uit te breiden naar 20-25 kantoren over de volgende 5 jaar.

Door deze overname, die nog de goedkeuring moet krijgen van de mededingingsautoriteiten, zullen we in 4 landen aanwezig zijn en zullen we in 2018 een omzet realiseren van meer dan 650 miljoen Euro. Hierdoor komen we weer een stapje dichter bij onze ambitie om een uitzendgroep te vormen van meer dan 1 miljard omzet.