Menu fr

Actief Interim Oostende

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar!

Mail ons je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Actief Interim Oostende

Leopold III-laan 13
8400 Oostende

Ben jij op zoek naar een nieuwe job in de regio van Oostende? Actief Interim heeft een kantoor in Oostende van waaruit we graag met jou op zoek gaan naar de ideale job. Kom dus gerust eens langs of bekijk het aanbod aan vacatures online via onderstaande knop! Wij zijn in talloze branches actief, dus er is altijd wel een job te vinden die goed bij jou past. Van parttime tot fulltime en bediende tot arbeider.

Vacatures in Oostende


Werken in Oostende

Actief Interim heeft heel wat jobaanbiedingen. Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan in Oostende? Ons team staat graag voor je klaar. Door middel van een persoonlijk gesprek vinden we snel de job die bij jou past. Wij houden rekening met jouw voorkeuren en gewenste vakgebied. Zoek jij een job als productiemedewerker, heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of heb je andere wensen? Samen met ons vind jij de job die bij je past. Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden.

Op zoek naar personeel in Oostende?

Ook bedrijven kunnen terecht bij Actief Interim voor de werving van kandidaten. Als opdrachtgever bent u bij ons op het juiste adres voor een persoonlijke match. Wij kijken namelijk niet alleen naar de standaard criteria, maar ook naar de soft skills van een kandidaat. Zo vinden we de werknemer die het best past in uw organisatie. Onze kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe werknemers in de omgeving van Oostende? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of plaats meteen uw aanvraag op deze pagina.

Actief Interim in Oostende

U bent op zoek naar medewerkers voor uw bedrijf in regio Oostende? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Dan wilt u uiteraard de juiste persoon op de juiste plaats, de vrouw of man die voor een meerwaarde zorgt binnen uw bedrijf. Dat is precies waar Actief Interim voor zorgt.

Actief Payroll in Oostende

Uw werknemers op onze payroll? Ook dat is mogelijk bij Actief Interim in Oostende. Heeft u zelf een potentiële werknemer gevonden, maar bent u nog niet zeker? Of wilt u iemand aanwerven, maar had u nog geen tijd om alle administratie in orde te brengen? Dan kunt u voordelig gebruik maken van ons payroll systeem. Wij stellen het administratief dossier op en plaatsen de werknemer tijdelijk op onze payroll. Ook wanneer u een nieuwe collega via IBO wilt inschakelen, kan deze medewerker al aan de slag via ons payroll systeem tijdens de administratieve wachtperiode van maximaal 4 weken.

Actief Select in Oostende

Actief Interim zorgt niet enkel voor tijdelijke werkkrachten, maar zoekt ook graag mee naar vaste medewerkers voor uw bedrijf. Wij gaan voluit voor de beste match: vaste medewerkers die niet alleen hun job uitstekend doen, maar ook nog eens perfect passen binnen uw onderneming en bedrijfscultuur. Wij leggen de lat hoog voor onszelf. Wij werken zonder exclusiviteit en volgens het principe ‘no cure, no pay’: u betaalt enkel wanneer een door ons geselecteerde kandidaat ook effectief bij u start.

Op zoek naar huishoudhulp in Oostende?

Dan bent u bij Actief Dienstencheques Oostende aan het juiste adres. Via Actief Dienstencheques Oostende geniet u van voordelige, kwalitatieve hulp in het huishouden. Zo heeft u weer meer tijd voor wat echt telt. Zin in meer quality time? Contacteer ons of vul ons online aanvraagformulier in.