Menu fr

Actief Horeca Services

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar!

Mail ons je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Actief Horeca Services

Thonissenlaan 63/2
3500 Hasselt

Wil jij werken in een top horeca team in Limburg?

Ben jij de perfecte combo van sociaal en ondernemend, gekruid met klantvriendelijkheid, een stevige portie enthousiasme en een snufje flexibiliteit? Dan ben jij de geknipte persoon om ons sterrenteam te vervolledigen! Zowel als student, flexijobber of bediende.

Onze gratis interne opleiding maakt van jou de crème de la crème van de horecamedewerkers. Al wat ervaring op zak? Dat is de kers op de taart, maar zeker geen must. Staat je agenda vaak vol deadlines of loert de blok om de hoek? Geen probleem, wij hanteren geen vaste regeling. Bij ons werk je volledig à la carte en kies je zelf hoeveel en waar je werkt. There’s no I in team. En al moeten we het zelf zeggen, bij ons kom je terecht in een topteam dat graag samen leuke dingen doet. Iets gaan drinken of eten, samen meedoen aan Dwars door Hasselt… Het moet niet altijd werken zijn! Reserveer dus snel je plekje in ons team en be our guest! 

Wat kan Actief Horeca Services voor u als klant betekenen?

Onze missie bestaat erin om de nood naar personeelstekort in de horecabranche op te vangen. Aangezien wij op elk moment van de dag op zoek zijn naar personeel, zijn ook last-minute opdrachten onze sterkte. Wij zorgen ervoor dat uw planningen tijdig ingevuld raken door kwalitatieve medewerkers die we zelf opleiden. Bij ons kunt u altijd vertrouwen op een onberispelijke service. U kunt ons bereiken op onze horecatelefoon 011/14 04 00