Menu fr

Actief Construct Torhout

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar!

Mail ons je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Actief Construct Torhout

Oostendestraat 38
8820 Torhout

Ben jij op zoek naar een nieuwe job in de regio van Torhout? Actief Construct heeft een kantoor in Torhout van waaruit we graag met jou op zoek gaan naar de ideale job. Kom dus gerust eens langs of bekijk het aanbod aan vacatures online via onderstaande knop! Wij zijn in talloze branches actief, dus er is altijd wel een job te vinden die goed bij jou past. Van parttime tot fulltime en bediende tot arbeider.

Vacatures in Torhout


Op zoek naar personeel in Torhout?

Ook bedrijven kunnen terecht bij Actief Interim voor de werving van kandidaten. Als opdrachtgever bent u bij ons op het juiste adres voor een persoonlijke match. Wij kijken namelijk niet alleen naar de standaard criteria, maar ook naar de soft skills van een kandidaat. Zo vinden we de werknemer die het best past in uw organisatie. Onze kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe werknemers in de omgeving van Torhout? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of plaats meteen uw aanvraag op deze pagina.

Actief Construct 

U bent op zoek naar bouwvakkers in Torhout? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Actief Construct beschikt over een uitgebreid kantorennetwerk en heeft meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering van bouwvakkers. U kan rekenen op een efficiënte oplossing wanneer u op zoek bent naar bijkomend personeel om uw werven tijdig op te leveren.

Actief Payroll

Uw werknemers op onze payroll? Ook dat is mogelijk bij Actief Construct in Torhout. Heeft u zelf een potentiële werknemer gevonden, maar bent u nog niet zeker? Of wilt u iemand aanwerven, maar had u nog geen tijd om alle administratie in orde te brengen? Dan kunt u voordelig gebruik maken van ons payroll systeem. Wij stellen het administratief dossier op en plaatsen de werknemer tijdelijk op onze payroll. Ook wanneer u een nieuwe collega via IBO wilt inschakelen, kan deze medewerker al aan de slag via ons payroll systeem tijdens de administratieve wachtperiode van maximaal 4 weken.