Menu fr

Actief Construct Diepenbeek

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar!

Mail ons je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Actief Construct Diepenbeek

Thonissenlaan 63/2
3500 Hasselt

Ben jij op zoek naar een nieuwe job in de regio van Diepenbeek? Actief Construct heeft een kantoor in Tessenderlo van waaruit we graag met jou op zoek gaan naar de ideale job. Kom dus gerust eens langs of bekijk het aanbod aan vacatures online via onderstaande knop! Wij zijn in talloze branches actief, dus er is altijd wel een job te vinden die goed bij jou past. Van parttime tot fulltime en bediende tot arbeider.

Vacatures in Diepenbeek


Werken in Diepenbeek

Actief Construct heeft heel wat jobaanbiedingen. Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan in Diepenbeek? Ons team staat graag voor je klaar. Door middel van een persoonlijk gesprek vinden we snel de job die bij jou past. Wij houden rekening met jouw voorkeuren en gewenste vakgebied. Zoek jij een job als productiemedewerker, heftruckchauffeur, magazijnmedewerker of heb je andere wensen? Samen met ons vind jij de job die bij je past. Ons meest recente aanbod van vacatures kun je online vinden.


Op zoek naar personeel in Diepenbeek?

Ook bedrijven kunnen terecht bij Actief Construct voor de werving van kandidaten. Als opdrachtgever bent u bij ons op het juiste adres voor een persoonlijke match. Wij kijken namelijk niet alleen naar de standaard criteria, maar ook naar de soft skills van een kandidaat. Zo vinden we de werknemer die het best past in uw organisatie. Onze kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe werknemers in de omgeving van Diepenbeek? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of plaats meteen uw aanvraag op deze pagina.

Actief Construct in Diepenbeek

U bent op zoek naar bouwvakkers in Diepenbeek? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Actief Construct beschikt over een uitgebreid kantorennetwerk en heeft meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering van bouwvakkers. U kan rekenen op een efficiënte oplossing wanneer u op zoek bent naar bijkomend personeel om uw werven tijdig op te leveren.

Actief Payroll in Diepenbeek

Uw werknemers op onze payroll? Ook dat is mogelijk bij Actief Construct in Diepenbeek. Heeft u zelf een potentiële werknemer gevonden, maar bent u nog niet zeker? Of wilt u iemand aanwerven, maar had u nog geen tijd om alle administratie in orde te brengen? Dan kunt u voordelig gebruik maken van ons payroll systeem. Wij stellen het administratief dossier op en plaatsen de werknemer tijdelijk op onze payroll. Ook wanneer u een nieuwe collega via IBO wilt inschakelen, kan deze medewerker al aan de slag via ons payroll systeem tijdens de administratieve wachtperiode van maximaal 4 weken.