Menu fr

Actief Construct Boom

Heb je een vraag?

Ons team staat voor je klaar!

Mail ons je vraag en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug.

Actief Construct Boom

Grote Markt 17A
2850 Boom

Ben jij op zoek naar een nieuwe bouwjob in de ruime regio rond Boom? Actief Construct heeft een kantoor in Boom van waaruit we graag met jou op zoek gaan naar de ideale job. Wij zijn in talloze branches actief, dus er is altijd wel een werkgever te vinden die goed bij jou past. Contacteer ons gerust online, spring even binnen op ons kantoor, of bekijk alvast ons aanbod aan vacatures.

Vacatures in Boom

Op zoek naar personeel in de bouw?

Ook bedrijven kunnen terecht bij Actief Construct voor de werving van kandidaten. Als opdrachtgever bent u bij ons op het juiste adres voor een persoonlijke match. Wij kijken namelijk niet alleen naar de standaard criteria, maar ook naar de soft skills van een kandidaat. Zo vinden we de werknemer die het best past in uw organisatie. Onze kandidaten zijn onze visitekaartjes: betrouwbaar, gemotiveerd, flexibel en behulpzaam. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe werknemers? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of plaats meteen uw aanvraag op deze pagina.

Actief Construct 

U bent op zoek naar bouwvakkers? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Actief Construct beschikt over een uitgebreid kantorennetwerk en heeft meer dan 20 jaar ervaring in rekrutering van bouwvakkers. U kan rekenen op een efficiënte oplossing wanneer u op zoek bent naar bijkomend personeel om uw werven tijdig op te leveren.

Actief Payroll

Uw werknemers op onze payroll? Ook dat is mogelijk bij Actief Construct. Heeft u zelf een potentiële werknemer gevonden, maar bent u nog niet zeker? Of wilt u iemand aanwerven, maar had u nog geen tijd om alle administratie in orde te brengen? Dan kunt u voordelig gebruik maken van ons payroll systeem. Wij stellen het administratief dossier op en plaatsen de werknemer tijdelijk op onze payroll. Ook wanneer u een nieuwe collega via IBO wilt inschakelen, kan deze medewerker al aan de slag via ons payroll systeem tijdens de administratieve wachtperiode van maximaal 4 weken.