Actief Interim bouwt netwerk in Nederland verder uit met overname Tence

24/07/15

Persbericht

 

Het Belgische Actief Interim neemt Tence Inzetbureau en Tence Payroll over van Vebego. Daarmee bevestigen zij hun ambitie om binnen afzienbare tijd door te groeien naar een top 10 positie op de Nederlandse markt. 

Actief,  één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzendbureaus in België zette in augustus 2014 haar eerste stappen in Nederland met de overname van TiP personeelsdiensten, dat nu bekend is als Actief Interim. Voor Actief betekent de overname van Tence Inzetbureau en Tence Payroll een uitgelezen kans om haar groeiambities op de Nederlandse markt versneld waar te maken.

CEO Mark Maesen van de Actief Groep verduidelijkt waarom de Actief Groep investeert in Tence Inzetbureau en Tence Payroll: “In de afgelopen 15 jaar is Actief in België uitgegroeid van een kleine lokale speler tot een succesvolle landelijk opererende onderneming. Wij zijn er van overtuigd dat de Actief aanpak die gebaseerd is op lokaal ondernemerschap, partnerships op lange termijn, kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen ook een succesvolle basis voor groei in Nederland biedt”

 “Met de overname van Tence kunnen we nu een belangrijker deel van de Nederlandse markt bedienen en verwerven we een bredere basis om een landelijke dekking in heel Nederland uit te bouwen. Tence past dan ook uitstekend in onze groeistrategie en wij verwachten dat deze overname ons op alle niveaus een toegevoegde waarde gaat bieden.”

Vebego, het internationale familiebedrijf in facility services, publieke sector en gezondheidszorg heeft besloten om de activiteiten op het gebied van personeelsdiensten in Nederland te verkopen. “Wij richten de komende jaren onze focus en investeringen op onze facilitaire, zorg en publieke domein activiteiten. Daarom hebben we besloten om Tence Inzetbureau en Tence Payroll over te dragen aan een nieuwe aandeelhouder die zich richt op het verder uitbouwen van de activiteiten. In Actief Interim hebben wij een betrouwbare en solide investeerder en aandeelhouder gevonden. Met kennis en ervaring in onze business, een gedegen track-record en met gezonde groeiambities” aldus Steph Feijen, lid Raad van Bestuur van Vebego.

Over Actief Interim

Actief Interim is een van de grootste onafhankelijke en snelst groeiende uitzendorganisaties van België. Actief zorgt voor de professionele link tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en biedt bedrijven in hun zoektocht naar personeel een optimale en flexibele bijstand. In de afgelopen 25 jaar heeft Actief Interim een toonaangevende positie verworven in België, met een netwerk van 64 kantoren verspreid over het hele land, met meer dan 300 vaste medewerkers en een omzet van meer dan € 200 miljoen. Dagelijks stelt de Actief groep meer dan 6.000 uitzendkrachten te werk in diverse sectoren alsook 2.000 poetshulpen.

Sinds 2014 is Actief Interim ook aanwezig in Nederland met 13 vestigingen in met name het oosten van het land.

Over Vebego International

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, publieke sector en de gezondheidszorg. Ruim 100 bedrijven maken onderdeel uit van Vebego: zoals Hago, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care. Daarnaast heeft Vebego een groot aantal samenwerkingsverbanden en joint ventures. Met ruim 40.000 medewerkers is Vebego actief in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland. De totale gemanagede omzet is € 1.065 miljoen.

Blijf op de hoogte