Over Actief Interim

Uitzendgroep met ambitie

Kiezen voor Actief Interim, is kiezen voor een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf. Wij denken en handelen pro-actief en zetten alles op alles voor het vinden van de juiste medewerker.
Niet louter als leverancier van cv’s maar als een volwaardige business partner. Een partner die uw bedrijf kent en die op basis van deze kennis snel en efficiënt kan handelen. Samen met u zoekt Actief Interim naar de beste oplossingen.
En dat deze aanpak werkt, kunnen vele tevreden klanten reeds bevestigen.

Actief Interim is dan ook niet voor niets één van de snelst groeiende uitzendgroepen van België. Op 25 jaar tijd klom Actief op tot de zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30 000. En de groei zet zich voort met een duidelijke ambitie: doorgroeien tot de top 5 van de interimranking en blijven werken aan de verdere uitbouw van een volledig netwerk in Vlaanderen en Wallonië.

Visie van Actief Interim

Flexibele arbeid (uitzendarbeid) zal een steeds belangrijkere rol gaan spelen op de arbeidsmarkt. Het gebruik van uitzendkrachten zal een doorslaggevende factor worden in het versterken van de concurrentiepositie van bedrijven.

Missie van Actief Interim

Actief Interim wil graag een toonaangevende rol spelen op de nationale interimmarkt. Om u een nog betere dienstverlening te garanderen wil Actief Interim doorgroeien tot de top 5 van de Belgische interimbedrijven. Om deze groei te realiseren, zullen we enerzijds ons kantorennetwerk nog verder uitbouwen, en anderzijds de bevoorrechte partnerrelaties met onze klanten en uitzendkrachten nog verder uitdiepen.

Waarom kiezen voor Actief Interim?

Kiest u als uitzendkracht of als werkgever voor Actief Interim? Dan kiest u voor een partnership op lange termijn gebaseerd op kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Een doorgedreven dynamiek
  • Een kwaliteitsvolle service op maat
  • Een onvergelijkbare flexibiliteit
  • Een proactieve, persoonlijke en klantvriendelijke aanpak

Unieke resultaten

Actief Interim is een jong en dynamisch bedrijf, waar snelheid en flexibiliteit de sleutelwoorden zijn. Onze specifieke aanpak stelt ons in staat om volledig op de wensen van bedrijven en uitzendkrachten in te spelen, met unieke resultaten tot gevolg.

Actief Interim is dan ook een solide partner en heeft met meer dan 25 jaar ervaring een stevige voet aan de grond in de uitzendwereld.
Wij halen het beste uit onze consultants. Zo zorgt hun werk voor meer en betere resultaten voor onze klanten.

Dankzij deze aanpak groeide Actief Interim de laatste 25 jaar al enorm. We begonnen in Limburg, maar waren ook al snel aanwezig in de andere provincies. De laatste jaren kende Actief Interim dan ook een snelle groei in nieuwe regio’s zoals West- en Oost-Vlaanderen.

Win-winsituatie

Bij Actief Interim zorgen we voor de professionele link tussen de vraag en het aanbod op de arbeidsmarkt. We bieden bedrijven in hun zoektocht naar personeel een optimale en flexibele bijstand. Actief Interim helpt u graag bij het invullen van uw vacatures en gaat actief op zoek naar uitzendkrachten die 100 procent aan uw verwachtingen voldoen.

Interesse? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte