Waarom Actief Select

Actief Select: vaste medewerkers, onze specialiteit

Vaste medewerkers vinden die niet alleen hun job uitstekend doen, maar ook nog eens perfect passen binnen uw onderneming en bedrijfscultuur: dat is wat Actief Select voor u doet.

Onze werkwijze

U zoekt een vaste medewerker? Wij bieden u begeleiding op maat. Actief Select heeft expertise in  zowel de evaluatieopdrachten als in de wervings- en selectieprocedures. Kiest u enkel voor een kwalitatieve evaluatie van uw eindkandidaten, of wilt u liever dat wij de selectie en rekrutering van a tot z voor onze rekening nemen? Alles kan.

Actief Select gaat actief op zoek naar de juiste kandidaat voor uw onderneming via professionele sociale media, jobsites en ons eigen kantorennetwerk. We selecteren de geschikte kandidaten, die we vervolgens onderwerpen aan een grondige evaluatie. Actief Select gaat voluit voor het beste resultaat.

Na een eerste screening op basis van hun CV nodigen we de geschikte kandidaten uit voor een interview en uitgebreide testing op basis van de parameters die voor u belangrijk zijn. Zo garandeert Actief Select u de juiste man of vrouw op de juiste plaats.

Wij leggen de lat hoog voor onszelf. Wij werken zonder exclusiviteit en volgens het principe ‘no cure, no pay’: u betaalt enkel en alleen wanneer een door Actief geselecteerde kandidaat ook effectief bij u mag starten.

Interesse? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte