Waarom Actief Interim

Actief Interim: uw partner in uitzendarbeid

U bent op zoek naar medewerkers voor uw bedrijf? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Dan wilt u uiteraard de juiste persoon op de juiste plaats, de vrouw of man die voor een echte meerwaarde zorgt binnen uw bedrijf.

Kiezen voor Actief Interim, is kiezen voor een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf. Wij denken en handelen pro-actief en zetten alles op alles voor het vinden van de juiste medewerker. Niet louter als leverancier van cv’s maar als een volwaardige business partner. Een partner die uw bedrijf kent en die op basis van deze kennis snel en efficiënt kan handelen.
Samen met u zoekt Actief Interim naar de beste oplossingen.

Onze werkwijze

Actief Interim brengt elke geschikte kandidaat naar de job en het bedrijf die het best bij hem passen. Onze werkwijze?

  • Via een kennismakingsgesprek leren wij uw onderneming en uw bedrijfscultuur kennen. We maken een grondige analyse van de functie en de toekomstige werkomgeving van de kandidaat.
  • Samen met u stellen wij een functieprofiel op van de medewerker die u zoekt.
  • Via onze eigen database en diverse wervingsacties rekruteren wij mogelijke kandidaten. Aan de hand van diepgaande interviews, testen en referentiechecks selecteren wij voor u de ideale kandidaten op basis van het principe ‘kennen, kunnen, willen en passen’. Want vanzelfsprekend zoeken we de kandidaat met de juiste competenties, maar daarnaast moet hij ook bewust kiezen voor de job en perfect passen binnen uw bedrijfscultuur.
  • Bent u tevreden met de voorgestelde kandidaat en mag hij starten? Dan brengt Actief Interim alles administratief in orde. Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle opvolging vanaf de aangifte bij de RSZ en het afsluiten van een verzekering bij arbeidsongevallen tot de uitbetaling van het loon.

Interesse? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte