Welkom bij Actief Interim.

Vind je job. Snel, eenvoudig
& start je nieuwe loopbaan.

Vind een job
Onze kantoren in Limburg Onze kantoren in Antwerpen Onze kantoren in Oost-Vlaanderen Onze kantoren in West-Vlaanderen Onze kantoren in Waals-Brabant Onze kantoren in Henegouwen Onze kantoren in Namen Onze kantoren in Brussel Onze kantoren in Vlaams-Brabant Onze kantoren in Luik

Vind je kantoor

Actief Interim heeft met 64 kantoren een nationale spreiding over heel België. Onze kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen zijn er parkeermogelijkheden op wandelafstand.

Wij bieden de mogelijkheid om het kantoor vrij te bezoeken of om, indien gewenst, een afspraak te maken met onze medewerkers.

De kantoren zijn standaard geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Voor afwijkingen hierop neemt u best telefonisch contact op met het kantoor of de hoofdzetel.

Job in de kijker

31 augustus 2015
Onderhoudstechnieker dagdienst (M/V)
Actief Houthalen
19 augustus 2015
Sales Support medewerker (M/V)
Actief Mechelen
10 augustus 2015
Jobstudent Fietstaxi (m / v )
Actief Antwerpen Office
25 augustus 2015
Bekister (M/V)
Actief Oudenaarde

Nieuws

24 juli 2015
Actief Interim bouwt netwerk in Nederland verder uit met overname Tence

Actief Interim neemt Tence Inzetbureau en Tence Payroll over van Vebego. Daarmee bevestigt Actief haar ambitie om binnen afzienbare tijd door te groeien naar een top 10 positie op de Nederlandse markt. Lees hier het persbericht.

Candidate night Actief Vilvoorde
18 mei 2015
Candidate night Actief Vilvoorde

Op 19 mei organiseert Actief Vilvoorde een candidate night.

5 mei 2015
Kantoor Verviers is verhuisd

Kantoor Verviers is verhuisd naar Rue Xhavée 57 - 4800 Verviers.

Blijf op de hoogte

Etiam ut purus mattis mauris sodales aliquam. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Vestibulum facilisis, purus nec pulvinar iaculis, ligula mi congue nunc, vitae euismod ligula urna in dolor.