Welkom bij Actief Interim.

Vind je job. Snel, eenvoudig
& start je nieuwe loopbaan.

Vind een job
Onze kantoren in Limburg Onze kantoren in Antwerpen Onze kantoren in Oost-Vlaanderen Onze kantoren in West-Vlaanderen Onze kantoren in Waals-Brabant Onze kantoren in Henegouwen Onze kantoren in Namen Onze kantoren in Brussel Onze kantoren in Vlaams-Brabant Onze kantoren in Luik

Vind je kantoor

Actief Interim heeft met 66 kantoren een nationale spreiding over heel België. Onze kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen zijn er parkeermogelijkheden op wandelafstand.

De kantoren zijn standaard geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Voor afwijkingen hierop neemt u best telefonisch contact op met het kantoor of de hoofdzetel. Buiten de openingsuren is er 24/7 telefonische permanentie.

Job in de kijker

21 april 2017
Equipment Engineer (m/v)
Actief Leuven
13 april 2017
Onderhoudselectriciens (m/v)
Actief Hasselt
5 april 2017
Commercieel Bureau Automotive (m/v)
Actief Izegem
24 mei 2017
SCHRIJNWERKER M/V
Actief Eeklo
17 mei 2017
Technieker transportbanden & logistieke systemen m/v
Actief Herentals

Nieuws

28 april 2017
Actief Construct viert 15de verjaardag!

Actief Construct was in 2002 het allereerste uitzendkantoor dat de erkenning van ‘geregistreerd aannemer’ behaalde en zo de eerste bouwvakker onder interimcontract tewerkstelde in België.

actief interim great place to work
15 maart 2017
Actief Interim in de top 10 van beste werkplekken van België

Op 14 maart werd Actief Interim uitgeroepen tot een van de Best Workplaces 2017. Dat gebeurde door het Great Place To Work Institute, in samenwerking met Vlerick Business School en Jobat Media/Mark Magazine tijdens een speciale awardshow

Samenwerking TimeCraft en Actief in Duitsland.
3 maart 2017
Samenwerking TimeCraft en Actief in Duitsland.

Duitse TimeCraft en Actief slaan de handen in elkaar. Samen met TimeCraft optimaliseert Actief haar dekking in Duitsland.

Blijf op de hoogte