Welkom bij Actief Interim.

Vind je job. Snel, eenvoudig
& start je nieuwe loopbaan.

Vind een job
Onze kantoren in Limburg Onze kantoren in Antwerpen Onze kantoren in Oost-Vlaanderen Onze kantoren in West-Vlaanderen Onze kantoren in Waals-Brabant Onze kantoren in Henegouwen Onze kantoren in Namen Onze kantoren in Brussel Onze kantoren in Vlaams-Brabant Onze kantoren in Luik

Vind je kantoor

Actief Interim heeft met 66 kantoren een nationale spreiding over heel België. Onze kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen zijn er parkeermogelijkheden op wandelafstand.

De kantoren zijn standaard geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Voor afwijkingen hierop neemt u best telefonisch contact op met het kantoor of de hoofdzetel. Buiten de openingsuren is er 24/7 telefonische permanentie.

Job in de kijker

3 november 2016
Insurance Officer (m/v)
Actief Vilvoorde
28 november 2016
Bijverdienste laden/lossen PT (m/v)
Actief Deinze

Nieuws

8 december 2016
De afschaffing van de 48-urenregel

Wat u moet weten bij de tewerkstelling van uitzendkrachten.

5 december 2016
5 tips om je reistijd te optimaliseren

Maak van de nood een deugd: optimaliseer je reistijd. Je kent het vast wel, je bent onderweg naar het werk of naar huis en denkt “Was ik er al maar!”.

21 november 2016
Verhuis kantoor Actief Menen

Actief Menen is verhuisd naar de Bruggestraat 37/001, 8930 Menen. Team Menen kijkt er naar uit je in hun nieuwe kantoor te verwelkomen.

Blijf op de hoogte