Welkom bij Actief Interim.

Vind je job. Snel, eenvoudig
& start je nieuwe loopbaan.

Vind een job Solliciteer spontaan
Onze kantoren in Limburg Onze kantoren in Antwerpen Onze kantoren in Oost-Vlaanderen Onze kantoren in West-Vlaanderen Onze kantoren in Waals-Brabant Onze kantoren in Henegouwen Onze kantoren in Namen Onze kantoren in Brussel Onze kantoren in Vlaams-Brabant Onze kantoren in Luik

Vind je kantoor

Actief Interim heeft met 67 kantoren een nationale spreiding over heel België. Onze kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen zijn er parkeermogelijkheden op wandelafstand.

De kantoren zijn standaard geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Voor afwijkingen hierop neemt u best telefonisch contact op met het kantoor of de hoofdzetel. Buiten de openingsuren is er 24/7 telefonische permanentie via het nummer 013 35 34 33.

Job in de kijker

18 oktober 2017
Wegbouwmachinebestuurder m/v
Actief Moeskroen

Nieuws

Actief Vilvoorde
5 maart 2018
Actief Vilvoorde Candidate Night 29/3

Op zoek naar een leuke job in regio Vilvoorde, maar je kunt moeilijk langskomen tijdens de kantooruren?

Blue_Monday_stress_werk_job
15 januari 2018
Last van Blue Monday?

Kwam jij vandaag iets minder vrolijk uit je bed dan anders? Geen nood, volgens Britse psycholoog Cliff Arnall is dat volstrekt normaal.

24 november 2017
Actief Personalmanagement neemt Duitse AB Zeitpersonal over

Actief Group, één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzendbureaus in West-Europa, kondigt op 23/11/2017 de overname aan van AB Zeitpersonal, een regionaal uitzendbedrijf uit Oberhause

Blijf op de hoogte