Welkom bij Actief Interim.

Vind je job. Snel, eenvoudig
& start je nieuwe loopbaan.

Vind een job
Onze kantoren in Limburg Onze kantoren in Antwerpen Onze kantoren in Oost-Vlaanderen Onze kantoren in West-Vlaanderen Onze kantoren in Waals-Brabant Onze kantoren in Henegouwen Onze kantoren in Namen Onze kantoren in Brussel Onze kantoren in Vlaams-Brabant Onze kantoren in Luik

Vind je kantoor

Actief Interim heeft met 64 kantoren een nationale spreiding over heel België. Onze kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen zijn er parkeermogelijkheden op wandelafstand.

Wij bieden de mogelijkheid om het kantoor vrij te bezoeken of om, indien gewenst, een afspraak te maken met onze medewerkers.

De kantoren zijn standaard geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Voor afwijkingen hierop neemt u best telefonisch contact op met het kantoor of de hoofdzetel.

Job in de kijker

17 november 2015
Technisch Operator Volcontinue (m/v)
Actief Westmalle
23 november 2015
Call Agents goede doelen (m/v)
Actief Halle
16 november 2015
Plaatser veranda's / ramen / deuren alu (m/v)
Actief Izegem
12 november 2015
Showroomverkoper (m/v)
Actief Gent
12 november 2015
Storings- en onderhoudstechnieker (m/v)
Actief Bree

Nieuws

1 oktober 2015
Actief Interim neemt ISU Group over

Actief Interim neemt het Duitse ISU Group over van BayernLB Capital Partner en management. De overname is een eerste stap op de Duitse markt na een succesvol groeipad in België en Nederland.

7 september 2015
Verhuis Actief Interim Oudenaarde

Op 4 september is Actief Oudenaarde verhuisd naar Beverestraat 119. Team kijkt er naar uit je in hun nieuwe kantoor te verwelkomen.

24 juli 2015
Actief Interim bouwt netwerk in Nederland verder uit met overname Tence

Actief Interim neemt Tence Inzetbureau en Tence Payroll over van Vebego. Daarmee bevestigt Actief haar ambitie om binnen afzienbare tijd door te groeien naar een top 10 positie op de Nederlandse markt. Lees hier het persbericht.

Blijf op de hoogte

Etiam ut purus mattis mauris sodales aliquam. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Vestibulum facilisis, purus nec pulvinar iaculis, ligula mi congue nunc, vitae euismod ligula urna in dolor.