Welkom bij Actief Interim.

Vind je job. Snel, eenvoudig
& start je nieuwe loopbaan.

Vind een job Solliciteer spontaan
Onze kantoren in Limburg Onze kantoren in Antwerpen Onze kantoren in Oost-Vlaanderen Onze kantoren in West-Vlaanderen Onze kantoren in Waals-Brabant Onze kantoren in Henegouwen Onze kantoren in Namen Onze kantoren in Brussel Onze kantoren in Vlaams-Brabant Onze kantoren in Luik

Vind je kantoor

Actief Interim heeft met 66 kantoren een nationale spreiding over heel België. Onze kantoren zijn allemaal goed bereikbaar en gemakkelijk te vinden. In de meeste gevallen zijn er parkeermogelijkheden op wandelafstand.

De kantoren zijn standaard geopend van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Voor afwijkingen hierop neemt u best telefonisch contact op met het kantoor of de hoofdzetel. Buiten de openingsuren is er 24/7 telefonische permanentie.

Job in de kijker

25 juli 2017
Administratief bediende autosector (m/v)
Actief Zeebrugge
24 juli 2017
HR Generalist (m/v)
Actief Zaventem
26 juli 2017
Technisch Verantwoordelijke
Actief Antwerpen

Nieuws

28 april 2017
Actief Construct viert 15de verjaardag!

Actief Construct was in 2002 het allereerste uitzendkantoor dat de erkenning van ‘geregistreerd aannemer’ behaalde en zo de eerste bouwvakker onder interimcontract tewerkstelde in België.

actief interim great place to work
15 maart 2017
Actief Interim in de top 10 van beste werkplekken van België

Op 14 maart werd Actief Interim uitgeroepen tot een van de Best Workplaces 2017. Dat gebeurde door het Great Place To Work Institute, in samenwerking met Vlerick Business School en Jobat Media/Mark Magazine tijdens een speciale awardshow

Samenwerking TimeCraft en Actief in Duitsland.
3 maart 2017
Samenwerking TimeCraft en Actief in Duitsland.

Duitse TimeCraft en Actief slaan de handen in elkaar. Samen met TimeCraft optimaliseert Actief haar dekking in Duitsland.

Blijf op de hoogte